Klubbstegen - Hammarö TK - Tennis - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Klubbstegen med nytt upplägg

2015-01-04 13:35
Klubbstegen är Hammarö TK´s interna tävling där alla medlemmar är välkomna att delta. Man eller kvinna, ung eller gammal spelar ingen roll, alla kan vara med! I ett försök att stimulera till mer tennisspel görs det nu lite förändringar av Stegen
  • Uppdaterad: 2015-01-04 14:41

Klubbstegen är perfekt för dig som vill känna på lite matchnerv och tycker det är skoj att möta olika motståndare under trevliga förhållanden.

Till vårens Klubbstege är det tänkt att vi skall ha 3 olika divisioner. Klubben kommer som vanligt att dela upp alla deltagare efter bästa förmåga och upprätta spelscheman för respektive division. Klubben kommer däremot inte fastställa och förboka speltider.Du betalar istället din tid när ni spelar er match. På så sätt slipper ni att matchavgifter fryser inne. Klubben tror att detta på sikt kommer öka både antalet deltagare och genomförda matcher.

 

Sista speldatum i grundspelet är 12 april. Därefter avslutas Klubbstegen med ett slutspel. Spelarna på placeringarna 1-4 i respektive division garanteras en plats i slutspelet. 

 

Anmälan görs senast den 12 januari till: This is a mailto link 

Skribent: Torbjörn Eliasson

 

Postadress:
Hammarö TK - Tennis
Hantverksvägen 12
66334 Skoghall

Besöksadress:
Hantverksvägen 12
66334 Skoghall

Kontakt:
Tel: 054510250
E-post: This is a mailto link

Se all info