Hoppa till sidans innehåll

Medlemsdag och klubbmästerskap utomhus 2020

17 AUG 2020 17:36
Nu är det dags att runda av utomhussäsongen och vi bjuder in alla medlemmar till en heldag med tennis på våra utebanor vid Mörmon. Lördag 12 september genomför vi ett klubbmästerskap. Spelformen är dubbel och vi uppmanar alla medlemmar att delta!
  • Skapad: 17 AUG 2020 17:36

Spelformen är dubbel och vi uppmanar alla att delta; juniorer och seniorer såväl som herr- och damspelare. Samtliga matcher genomförs under dagen för att vi tillsammans ska kora våra klubbmästare. Huvudsaken är att alla kan delta och att det blir en dag fylld av tennis.

Förutom klubbmästerskapets spännande matcher hoppas vi kunna erbjuda någon form av mat och dryck till självkostnadspris under dagen, en mötesplats för alla i Hammarö Tennisklubb och skönt tennissnack. Fokus ligger på trevligt sällskap framför bländande spel.

Anmälan för att delta i turneringen sker på https://forms.gle/wbsNKEFURjB5ssNg6 senast söndag 6/9. Du kan anmäla dig tillsammans med en spelpartner eller själv (och få chansen att spela med en ny partner). Lottning och spelschema presenteras på fredag 11/9. Att delta i klubbmästerskapet är kostnadsfritt för alla medlemmar. 

Spelformatet kommer innebära flera kortare matcher men exakt format återkommer vi om då det beror på hur stort deltagandet blir. Alla är garanterade minst två matcher under dagen och vi börjar ca kl 10 för att hinna spela finalerna runt 17 på eftermiddagen. Från första matchstart kommer vi fylla på med matcher kontinuerligt på första lediga bana, ni ansvarar själva för er speltid.

Under rådande omständigheter har vi valt att genomföra hela dagen utomhus. Det innebär att vi är beroende av väder och inget spel kommer flyttas inomhus. Vi ber också alla deltagare respektera avstånd och vara noga med hygien. Välkommen och hoppas att vi ses! 

Skribent: Carl Nordenfelt
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hammarö TK - Tennis
Hantverksvägen 12
66334 Skoghall

Besöksadress:
Hantverksvägen 12
66334 Skoghall

Kontakt:
Tel: 054510250
E-post: This is a mailto link

Se all info