Hoppa till sidans innehåll

Restriktioner för tennisens tävlings- och träningsverksamhet i Hammarö TK

12 NOV 2020 19:45
Vi vill informera om hur Hammarö Tennisklubb påverkas av att Folkhälsomyndigheten i dag beslutat att införa lokala allmänna råd för att bromsa smittspridningen av covid-19 i Värmland. För Värmland gäller dessa råd åtminstone till den 10 december.
  • Uppdaterad: 12 NOV 2020 19:45

Träning
För spelare födda 2005 eller senare kan träning genomföras. För spelare födda 2004 eller tidigare bör träning undvikas. I Hammarö TK är endast ett fåtal juniorer födda 2004 eller tidigare vilket innebär att merparten av våra träningar kan fortsätta som tidigare. Givetvis vill vi poängtera att det är lämpligt att byta om och duscha hemma, tvätta händer ordentligt och absolut inte delta i träning vid sjukdomssymptom. Vår huvudtränare Jonas kommer att ta kontakt med de äldre spelarna för diskutera situationen och förklara hur var och en påverkas.
Tävling
Alla seriematcher är inställda. Även kommande tävlingar ställs in eller skjuts upp.
Övrigt
Rackethallen är öppen som vanligt. Vi ber er följa de rekommendationer som finns och inte vistas i hallen om ni har sjukdomssymptom eller misstänker att ni kan vara smittade. Vi ber er också tänka på vår personal och övriga som har Rackethallen som sin arbetsplats. Ibland blir det trångt i entré och korridorer. Vi ber er då kanske vänta en liten stund innan ni går in eller ut för att minska trängseln. 
Spel i stegen pausas också från och med måmndag 16/11. Information om nya speltider meddelas senare.
 
Ytterligare information från Svenska Tennisförbundet finns här: https://www.tennis.se/information-om-coronavirus/
Ta hand om varandra!
hälsningar styrelsen i Hammarö Tennisklubb
Skribent: Carl Nordenfelt
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hammarö TK - Tennis
Hantverksvägen 12
66334 Skoghall

Besöksadress:
Hantverksvägen 12
66334 Skoghall

Kontakt:
Tel: 054510250
E-post: This is a mailto link

Se all info