Personlig tränare

Racketgymmet 

Veronica Nevrell

Personlig tränare och fystränare

Mitt namn är Veronica Nevrell och finns till hands i gymmet som PT och fystränare. Jag är certifierad barn och ungdomstränare, diplomerad löp- och konditionscoach, pulstränare, testledare samt gruppträningsinstruktör. 

Vill du ha hjälp med att starta igång din träning eller vill du ha hjälp med att nå ett mål. Kanske behöver du få lite motivation eller träningstips? Då är ni varmt välkomna att kontakta mig så bokar vi in en tid!

Alexander Shahan

Internationellt licenserad personlig tränare & kostrådgivare

Som PT tror jag på att långsiktig och hållbar förbättring uppnås genom att göra varje steg roligt, effektivt och givande. För mig är det viktigt med kontinuerlig förbättring och effektivisering. Det är något jag strävar mycket efter i min livsstil. Hos AmeliorPT hjälper jag dig med att göra samma sak med din hälsa och träning.

Själv har jag en bakgrund inom kampsport, mountainbike och nu 7 år av styrketräning i de flesta varianter och är barn- och seniortränare.

Oavsett om ditt mål är litet, stort, eller knappt något mål alls, kan vi tillsammans genomföra en förbättring du inte kommer ångra.

Priser finner man på hemsidan.