MATCHi konto 

Skapa en profil på MATCHi 

hUR MAN SKAPAR EN PROFIL PÅ matchi

MATCHI

Rackethallen på Hammarö AB använder sig utav MATCHi för all bokning utav de olika racketsporter vi erbjuder samt tävlingar och bastu. För att boka en tid hos oss behöver man ha ett eget konto. Följ stegen nedan för att skapa en egen profil så du lättare kan gå in och boka när du vill. 

OBS! MATCHi har olika server för alla olika föreningar, det är därför viktigt att man använder länken nedan och inte går direkt till matchi.com för att skapa ett konto. Om man skapar ett konto direkt via matchi.com och inte söker upp lokalen/föreningen så kommer du inte synas i vårat system! 

Registrering 

När du kommit in på sidan finner du högst upp i högra hörnet "REGISTRERING" tryck på den för att komma vidare till registrerings sidan. 

Val av registrering

Här kan man välja att logga in med Facebook eller via E-post. 

Efter att man gjort klart registreringen så kommer man få ett meddelande "Begäran om samtycke" utöver samtycket kan man välja att få nyhetsbrev och delta i undersökningar. Efter att man har tryckt vidare så kommer det ett bekräftelse mejl. Godkänn bekräftelsen. Nu har du skapat ett konto hos Rackethallen på Hammarö!  

Välkommen till oss!

Nu kan du börja boka tennis, badminton, bordpingis samt bastu.

I din profil så kan du lägga till en egen profilbild, omslagsbild samt kontakt uppgifter. Var noga med att se till att telfonnummret och mejlen stämmer. Efter en bokad tid så får man en dörrkod så man kan komma in på kvällen.